субота, 15. новембар 2014.

GREENTECH I KOMŠIJE U SREMSKIM KARLOVCIMA

NAKON NIS-a, GRADA NOVOG SADA I  ERSTE BANKE AKCIJI SE PRIKLJUČILA I
FIRMA GREENTECH.
Firma GREENTECH je donirala sredstva za izradu 6 metalnih kontejnera za sakupljanje PET ambalaže. Prva dva su već postavljena u Sremskim Karlovcima, jedan u Karlovačkoj gimnaziji, a drugi u osnovnoj školi 23 Oktobar. 
Sredstvima dobijenim na konkursu ZAJEDNICI ZAJEDNO, koju  zajednički organizuju NIS i grad NOVI SAD, u školi 23 Oktobar, postavićemo kontejnere za sakupljanje ALU ambalaže i papirnog otpada.
Donacijom ERSTE BANKE  napravili smo kontejnere za sakupljanje plastičnih ČEPOVA koje u sklopu akcije OD KOMŠIJE DECI postavljamo po školama i vrtićima.

 Greentech d.o.o. Novi Sad osnovan je 2005. godine i vodeća je kompanija u Srbiji u reciklaži ambalažnog PET otpada. Preduzeće zapošljava 50 radnika, a od svog nastanka u kontinuitetu radi na razvoju proizvodne tehnologije i širenju mreže dobavljača. Sakupljačka mreža Greentecha koju čini 100 javnih i privatnih preduzeća pokriva 80% teritorije Srbije.

POZIVAMO SUGRAĐANE I SVE DRUŠTVENO ODGOVORNE FIRME DA NAM  U SKLADU SA SVOJIM MOGUČNOSTIMA POMOGNU NOVČANO KAKO BI SMO NAPRAVILI ŠTO VEĆI BROJ KONTEJNERA I POKLONILI IH ŠKOLAMA.  NA OVAJ NAČIN DECA STIČU NAVIKU DA ČUVAJU PRIRODU. SVOJE NAVIKE PRENOSE NA SVOJE RODITELJE I PRIJATELJE. SAMO TAKO, NAŠ DUNAV ĆE OSTATI ČIST A IZ NAŠIH SLAVINA TEĆI ĆE PITKA VODA.
Kontakt adrese:
E- mail: ugkomsija@gmail.com
Tel: 064 310 13 15



Нема коментара:

Постави коментар