понедељак, 12. јануар 2015.

NE BACAJ RECIKLIRAJ POZOVI 064 310 13 15


Da li znate da Srbija reciklira samo 6-7% otpada godišnje???
U zemljama EU taj prosek je 60-70%, a u Švedskoj 99%!
Pomozite nam da zajedno sačuvamo prirodu i povećamo procenat reciklaže u Novom Sadu, a i u Srbiji.
Akcija NE BACAJ RECIKLIRAJ POZOVI 064/310 13 15 za cilj ima edukaciju dece o neophodnosti reciklaže kao i načinima pravilnog odlaganja otpada. Postavljanjem specijalnih kontejnera u školama kod školaraca stvaramo naviku separacije otpada, a ujedno ih kroz sistem nagrađivanja motivišemo da pomognu svojim školama.
Ovoj akciji možete i Vi da se priključite tako što ćete elektronski, električni, plastični, papirni i drugi reciklabilni otpad predati udruženju građana "Komšija - Petrovaradin" sa napomenom kojoj školi pomažete.
Osnovna škola koju ste pohađali, škola u koju ide Vaše dete.... izbor je na Vama :)

U dogovoru sa đacima i nastavnicima škola odabraćemo najneophodnije stvari i pokloniti ih školi (računari, lopte, druga sportska oprema, popravke u školi...).
Udruženje građana "Komšija-Petrovaradin" uz veliku pomoć firmi "Greentech", "Božić i sinovi", NIS-a, grada Novog Sada i ERSTE BANK, je postavila određeni broj kontejnera u školama. Ukoliko škola koja je Vaš favorit nije dobila kontejnere možete se priključiti našoj akciji doniranjem jednog ili više kontejnera (za više informacija pozovite 064/310 13 15).
RECIKLABILNI OTPAD MOŽETE I SAMI DONETI U ZELENU KUĆU KOJA SE NALAZI U PETROVARADINU U ULICI PRERADOVIĆEVA 79 U VREMENU OD 11 DO 16 h  ILI PO DOGOVORU  POZIVANJEM NAŠEG BROJA 064 310 13 15
                                Udruženje građana KOMŠIJA - PETROVARADIN



Нема коментара:

Постави коментар