субота, 6. јун 2015.

KOMŠIJE PODRŽALE AKCIJU ZA MALU NATAŠU

Udruženje "Novi Sad ima srce" odlučilo je da nastavi akciju "Igračkom do osmeha", a ovaj put humani Novosađani pomoći će maloj Nataši Ilić, oboleloj od takozvane leptirove bolesti.

mama_i_Natasa
Nataša sada ima četrnaest godina, ide u osnovnu školu i dobar je đak. Međutim, ona boluje od bulozne epidermolize, takozvane leptirove bolesti. Koža ove dece je jako krhka i tanka, njih i sam zagrljaj boli, i zato ih i zovu "deca leptiri", priča Natašina mama Sanja, koja objašnjava da Nataša od rođenja boluje od bulozne epidermolize i da se ranice javljaju nakon svakog pritiska i dodira, a ponekad čak i spontano.

Udruženje građana KOMŠIJA se sa svojom  akcijom RECIKLIRAM I POMAŽEM  priključuje podršci i pomoći maloj NATAŠI.
SVI građani, ali i pravna lica (firme) mogu donirati reciklabilni otpad (neispravne električne i elektronske uređaje, pet i alu ambalažu, stare novine i knjige, ali i ostali reciklabilni otpad).
Udruženje će u saradnji sa eminentnim reciklerskim kućama uplatiti novac za preuzeti rec.otpad, udruženju NOVI SAD IMA SRCE.

VAŽNA NAPOMENA: PRAVNA LICA koja doniraju rec. otpad dobijaju DOKUMENT O KRETANJU OTPADA u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije.

SVI koji žele da se priključe akciji i doniraju reciklabilni otpad mogu nas kontaktirati putem E pošte: ugkomsija@gmail.com  ili telefonom na broj: 064 310 13 15.  

 

Нема коментара:

Постави коментар