недеља, 10. јануар 2016.

ISTORIJA DIVLJIH DEPONIJA


SKUPA EKOLOGIJA

    Šefica srpskog tima za pregovore sa EU Tanja Miščević
     
  • Poglavlje 27 o životnoj sredini je veliko, teško i veoma skupo i za njega će, prema procenama, 
  •  biti potrebno oko sedam milijardi evra –izjavila je šefica srpskog tima za pregovore sa EU Tanja Miščević. Taj novac, dodala je, ne mora biti samo iz budžeta, nego iz različitih izvora, kao što su strane investicije.
  • Prema njenim rečima, promena svesti naroda je nešto što je nateže postići, a evropske države su svoje strukture gradile vekovima da bi došle do današnjih evropskih standarda – demokratije, zaštite ljudskih prava, životne sredine. 
  •  Mi koji smo imali tu "nesreću" da živimo u "tamnici naroda" zvanoj Jugoslavija, gotovo da nismo znali za pojam DIVLJA DEPONIJA
    Nove generacije (na žalost i mi sa njima) koje imaju "sreću" da žive u "demokratskim, ekološko osvešćenim" "DRŽAVAMA", svakodnevno se susreću, ne sa pojmom nego sa stvarnim DIVLJIM DEPONIJAMA..  Gotovo da nema ulice, naselja koje nema BAREM jednu svoju....
    KADA i ZAŠTO su stanovnici Balkana  postali "varvari"  kojima će biti NAJTEŽE PROMENITI SVEST ???
    Dolaskom "DEMOKRATIJE" na ove prostore, uništena je prvo država, potom industrija i standard građana.. Potom je počelo prebacivanje otpada iz te VEKOVIMA KULTURNE Evrope  na Balkan (polovna bela tehnika. gume, traktori, automobili, kamioni,avioni ......)
    Sve deponije, svi otpadi u VEKOVIMA KULTURNOJ EVROPI su očišćeni (PO NEČIJOJ DIREKTIVI) i NJIHOVO đubre je (neko) skupo prodao prethodno osiromašenim stanovnicima balkana.. 
    Gospođo Tanja, nabrojte mi DIVLJE DEPONIJE koje ste sreli u svom detinjstvu i svojoj mladosti koje ste proveli u "tamnici naroda" ??
    Teško je ostati priseban i pristojan ČITAJUĆI ovu vašu izjavu....ZATO neka vam slike kažu.............
    POGLEDAJTE PAŽLJIVO !  Evropsko đubre na Srpskoj deponiji !

    EVO JEFTINE POLOVNE GUME PRODAJEM, KVALITETNE, DOBRO OČUVANE, EVROPSKI KVALITET...............

Нема коментара:

Постави коментар