уторак, 23. јул 2013.

JKP "Čistoća" dobar komšija

JKP "Čistoća" se odazvala pozivu UG "Komšija" i na plažu Oficirac postavila komunalni kontejner koji je od velikog značaja nastojanju udruženja da ovu plažu održava tokom leta. 

   


Da vas podsetimo udruženje građana "Komšija" iz Petrovaradina pokrenulo je "Eko kamp - Oficirac 2013" na ovoj plaži sa ciljem da plaža bude čista i uredna, da edukuje decu i odrasle o važnosti reciklaže, prednostima iste kao i načinima da reciklabilni otpad kreativno upotrebite.

Osim gore navedenog, građani mogu da nas posete na plaži i donesu sitan reciklabilni otpad, ili nas pozovu na telefon 064/310 13 15 ukoliko su u pitanju veći električni i elektronski uređaji i naša ekipa će doći na kućnu adresu i isti besplatno preuzeti.
 
Za sve one koji nisu upoznati sa ovom našom, možda i najlepšom plažom, ova plaža se nalazi nizvodno od nekadašnjeg "Žeželjevog mosta" na petrovaradinskoj stani Dunava i krasi je dugačak peščani sprud kojim možete da se prošetate ovih dana. Upravo velika količina peska pruža najmlađima sate i sate uživanja od igranja u plićaku do pravljenja kula od peska. Zaljubljeni parovi uživaju u šetnji sprudom koji zadire duboko u Dunav i kada vas neko gleda sa obale izgleda kao da šetate sredinom reke.
No da vas ne davim mnogo sa opisivanjem i pričama, dođite i proverite =)




Нема коментара:

Постави коментар