понедељак, 28. јануар 2013.

JKP"INFORMATIKA" EKOLOŠKI ODGOVORNA FIRMA

Novosadsko JKP "INFORMATIKA"  se pre godinu dana priključila akciji " NE BACAJ - RECIKLIRAJ" potpisivanjem ugovora o poslovno tehničkoj saradnji sa udruženjem "KOMŠIJA". Na poziv odgovornog lica, članovi ug "KOMŠIJA" dolaze i preuzimaju električni i elektronski otpad i neispravne sijalice, koji potom predaju na reciklažu BiS RECIKLAŽNOM CENTRU u OMOLJICI na daljnji tretman. 
JKP "INFORMATIKA" dobija potvrdu o predaji OPASNOG OTPADA na reciklažu, što je zakonska obaveza pravnih lica. JKP " INFORMATIKA" BRINE O PRIRODI, A VI ?


POZIVAMO SVE PRIVREDNIKE  DA BUDU EKOLOŠKI ODGOVORNI I NA TAJ NAČIN ČUVAJU PRIRODU. NAŠ KONTAKT BROJ JE: 064 310 13 15
UG " KOMŠIJA"  poseduje dozvolu za sakupljanje OPASNOG I NEOPASNOG RECIKLABILNOG OTPADA.

      TRI GODINE USPEŠNE SARADNJE

BiS RECIKLAŽNI CENTAR i udruženje građana "KOMŠIJA" uspešno sarađuju pune tri godine.
   Da podsetimo: "Komšije"već devetu godinu brinu o deci i prirodi. Poslednje tri godine sa velikim uspehom vode EDUKATIVNU  PREVENTIVNU akciju pod nazivom "NE BACAJ - RECIKLIRAJ". Zahvaljujući podršci BiS RECIKLAŽNOG CENTRA, ERSTE BANKE i POKRAJINSKOG SEKRETARIJATA ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE , "KOMŠIJE" su u 2011. godini od građna i pravnih lica prikupili i predali na reciklažu 15 500 kg EE otpada, koji država Srbija tretira kao OPASAN otpad i strogo zabranjuje njegovo odlaganje sa komunalnim otpadom. Za svoje akcije, komšije su nagrađene plaketom "MOJE ZELENO DELO". Komšije su jedino udruženje građana koje poseduju dozvolu za prikupljanje opasnog reciklabilnog otpada. Posedujemo kontejner na točkovima (poklon BiS RECIKLAŽNOG CENTRA) sa kojim dolazimo na kućnu adresu pozivaoca. Za veliki uspeh akcija presudna je podrška BiS RECIKLAŽNOG CENTRA.  (http://www.it-recycling.biz/) 
U IME NOVOSAĐANA BiS RECIKLAŽNOM CENTRU - HVALA



Нема коментара:

Постави коментар