четвртак, 22. мај 2014.

APEL ZA POMOĆ



Dragi prijatelji, danas sam saznala tužnu vest da je naša bivša učenica Aleksandra Dražic bolesna od teškog oblika karcinoma. Predavala sam joj sve 4 godine koliko je bila u gimnaziji i ne mogu da ostanem ravnodušna na apel za pomoć koju je njena porodica poslala. Iako je došlo vreme da ne znamo kome pre da pomognemo, mislim da je možda ipak malo u prednosti potreba da se spasi njen mladi život. Stoga vas molim da, ukoliko i koliko možete, pomognete. 


Hvala unapred i veliki zagrljaj!


Ivana


APEL ZA POMOĆ



Dragi učenici i kolege,
Naša mlada sugrađanka Aleksandra Dražić (25), studentkinja Medicinskog fakulteta u Novom Sadu i bivša učenica naše škole, boluje od teškog oblika osteosarkoma (oblik kancera koji napada kosti). Bolest je u poslednjih nekoliko nedelja uznapredovala i zahvatila i meko tkivo pluća, te je Aleksandrin život u opasnosti! Jedino rešenje predstavlja niz operacija u Turskoj u Istanbulu u bolnici Acibadem. Prva operacija košta 50.000 evra, a naredne dve najmanje još toliko. Porodica je, uz ogromne napore, uspela da sakupi samo deo potrebnog novca, ali potrebno je sakupiti još.
Zato pozivamo sve koji su u mogućnosti da daju dobrovoljan prilog u vidu novčane pomoći u skladu sa sopstvenim mogućnostima!

Otvoreni su i specijalni humanitarni žiro računi u Erste banci na ime Aleksandra Dražić, na koje se mogu izvršiti i veće uplate:

Dinarski: 340-3222668760

Devizni: 340-764519533

Unapred zahvalni porodica i prijatelji!

Нема коментара:

Постави коментар