петак, 10. април 2015.

ZAJEDNICI ZAJEDNO


Poštovane Komšinice, cenjene Komšije

Udruženje građana KOMŠIJA punih deset godina brine o deci i prirodi.

Od ukidanja fonda za zaštitu životne sredine mi imamo ogromne teškoće u radu. Jedini pravi izvor prihode za naše aktivnosti jesu društveno odgovorne kompanije. Jedna od retkih kompanija koje se mogu nazvati društveno odgovornom je NAFTNA INDUSTRIJA SRBIJE.
Naša nadaleko poznata akcija NE BACAJ RECIKLIRAJ je konkurisala na NIS-ov konkurs ZAJEDNICI ZAJEDNO 2015.

ZAŠTO TREBAMO VAŠU POMOĆ?

Ove godine je uvedena novina, tj od sugrađana se traži da preporuče akciju koju bi želeli da NIS finansijaki podrži.

Kroz akciju NE BACAJ RECIKLIRAJ 2015 želimo da nastavimo prošle godine započetu akciju izrade i postavljanja kontejnera po školama u gradu Novom Sadu. Kroz ovu akciju deca i omladina školskog uzrasta stiču naviku čuvanja našeg životnog okruženja (pogledajte prilog iz OŠ JOVAN DUČIĆ u Petrovaradinu). 



Veliki broj škola je izrazio želju da učestvuje u akciji NE BACAJ RECIKLIRAJ, ali jedina šansa da napravimo i postavimo kontejnere u sve škole koje su izrazile želju za saradnjom je da VI GLASATE ZA NAŠ PROJEKAT putem sajta ZAJEDNICI ZAJEDNO 2015.
Kako glasati?
Klikom na link zajednici zajedno otvorićete stranicu za glasanje. U gornjem delu strane iz padajućeg menija odaberite Novi Sad, a potom na listi projekata pronađite "Ne bacaj recikliraj 2015" i klikom na kockicu pored imena označite naš projekat. 
Napomena: pored našeg projekta možete dodeliti još dva glasa za druge projekte koji su konkurisali, koji će to projekti biti ostavljamo Vama da odlučite :)
Zajednici zajedno - strana za glasanje

UNAPRED ZAHVALNI,
članovi udruženja građana "Komšija" i škole učesnice akcije "Ne bacaj recikliraj"

Нема коментара:

Постави коментар