петак, 24. јул 2015.

DRAGOCENA PODRŠKA

NA SVEČANOM OTVARANJU ZELENE KUĆE U PETROVARADINU PRISUSTVOVALI SU I PREDSTAVNICI UNIJE POSLODAVACA VOJVODINE.
Prenosimo vam tekst :
Danas je u Petrovaradinu održana svečanost povodom početka rada projekta UG ‘’KOMŠIJA’’ - "ZELENA KUĆA PETROVARADIN" i obeležavanja šest godina postojanja akcije ‘’NE BACAJ RECIKLIRAJ - POZOVI 064 310 13 15’’.
ZELENA KUĆA PETROVARADIN je mesto gde privredni subjekti i građani mogu predati na reciklažu svoj ambalažni i EE otpad, u periodu od 9-14 časova. To mesto će takođe prerasti u sedište i drugih humanitarnih organizacija koje se bave edukacijom mladih o zaštiti životne sredine i prikupljanja pomoći pre svega oboleloj deci.
S obzirom da ‘’ZELENA KUĆA PETROVARADIN’’ tek počinje sa radom, sa velikim i humanim planovima za budućnost, pozivamo sve privredne subjekte da se uključe u akciju dostavljanja otpada ovom Udruženju, rad irecikliranja. Pored toga, pozivamo privredne subjekte i građane da doniraju Udruženju kancelarijski materijal, računar, kancelarijski nameštaj… Takođe je ‘’Komšiji’’ veoma potrebno i neko dostavno vozilo – pikap.Ukoliko ste u mogućnosti da pomognete – to bi značilo veliku pomoć u radu ovih humanih ljudi…
Takođe je održana i promocija akcije "RECIKLIRAM I POMAŽEM" kojom prilikom su predstavnici Udruženje građana ‘’Komšija’’ predali prikupljena sredstva za lečenje naših sugrađana:
- Nataše Ilić (boluje od LEPTIROVE BOLESTI)
- Milana Borenovića (boluje od CEREBRALNE PARALIZE)
Promovisane su akcije, koje podržava i pomaže UPV:
- SIJALIČNI OTPAD - NE BACAJ RECIKLIRAJ
- NE BACAJ RECIKLIRAJ 2015
- STAKLENI OTPAD - NE BACAJ RECIKLIRAJ










Нема коментара:

Постави коментар