среда, 1. јул 2015.

SARADNJA UNIJE POSLODAVACA VOJVODINE I UDRUŽENJA KOMŠIJA

Poštovani članovi Unije poslodavaca Vojvodine,
ovim putem obveštavamo Vas da su Unija poslodavaca Vojvodine i udruženje građana ‘’Komšija’’ potpisali danas Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji.

Sporazum je zaključen u cilju sprovođenja prikupljanja otpada od električnih i elektronskih proizvoda, toner kaseta i ostalog neopasnog otpada kod privrednih subjekata - članova UPV. Sav otpad UG ‘’Komšija’’ nakon prikupljanja predaje na reciklažu. Prilikom odnošenja otpada UG ‘’Komšija’’ izdaje kompaniji dokument o kretanju otpada, pomaže u  rešavanju eventualnih specifičnih problema (otpad koji ‘’Komšija’’ nije u mogućnosti da preuzme - pronalazi reciklera ili sakupljača ovlaštenog za konkretan slučaj i sl.). Stranka ima mogućnost da traži savete za spečifične i konkretne slučajeve - situacije.
Ove usluge za članove Unije poslodavaca Vojvodine su besplatne. Sav eventualno ostvareni profit UG „Komšija“ upotrebljavaće za edukaciju dece i omladine u zaštiti životne sredine.

„Komšija“ je dobrovoljno udruženje građana koje postoji više od 10 godina. Bavi se brigom o prirodi, o deci i mladima, kao i njihovom edukacijom, a fokusirano je na očuvanje prirode i promociju  reciklaže. Najpoznatije akcije su mu „Od Komšija deci“, „Recikliram i pomažem“ i „Ne bacaj recikliraj“. UG „Komšija“ poseduje dozvolu za sakupljanje neopasnog i opasnog otpada na teritoriji AP Vojvodine  br. 130-501-1366/2011-06 od 30.08.2011. god. izdatu od strane Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine. 

Ukoliko ste zainteresovani za uspostavljanje saradnje sa UG ‘’Komšija’’, možete se obratiti stručnoj službi Unije poslodavaca Vojvodine ili ‘’Komšiji’’ direktno. Osoba za kontakt je Svetozar Jovičić (064/310-13-15, ugkomsija@gmail.com )
Unija poslodavaca Vojvodine podržaće aktivnosti UG Komšija na razvoju svesti stanovništva, pogotovo mladih, u pravcu potrebe zaštite životne sredine i recikliranja. Pozivamo poslodavce da zajednički radimo na zaštiti životne sredine i promociji recikliranja.

Srdačno,
Branislava Đukić
Sekretar
UNIJA POSLODAVACA VOJVODINE
Novi Sad, Bulevar oslobodjenja 81/II sprat
tel/fax 021/66-21-944


Нема коментара:

Постави коментар