петак, 26. децембар 2014.

TV KANAL 9 PODRŽAO AKCIJU

Prenosimo sa Kanal9
Udruženje građana “Komšija” odnedavno je useljeno u “Zelenu kuću” u Petrovaradinu, iz koje će ubuduće kretati sve humanitarne ali i ekološke akcije ovog udruženja. Rekao je, gostujući u emisiji “Otvoreni ekran”, aktivista ovog udruženja Svetozar Jovičić.Nedavno je sa radom počeo ekološki centar, popularno nazvan “Zelena kuća”, a kako je zamišljen i koja je njegova svrha, pitali smo aktivistu udruženja Svetozara Jovičića?

Kada govorimo o najznačajnijoj ekološkoj akciji udruženja “Komšija”, onda je to svakako u celoj Srbiji već prepoznatljiv projekat “ne bacaj, recikliraj”.


“Zelena kuća” se nalazi u Preradovićevoj ulici broj 79 u Petrovaradinu, i sagrađena je zahvaljujući razumevanju privatnih donatora s obzirom da grad nije pokazao dovoljno razumevanja za ovaj projekat.

NAPOMENA UREDNIKA: TV - KANAL 9 prati rad i pruža medijsku podršku akcijama udruženja 
"KOMŠIJA" punih deset godina. ZAHVALJUJEMO vlasnicima i svim zaposlenim na podršci i želimo im uspeh u daljem radu.
Akcija "NE BACAJ RECIKLIRAJ POZOVI 064 310 13 15 " u odlazećoj 2014 godini je finansijski podržana od strane nadležnih institucija grada NOVOG SADA, NAFTNE INDUSTRIJE SRBIJE. ERSTE BANKE ,  FIRMI GREENTECH I BOŽIĆ I SINOVI. Svima u ime zaljubljenika u čistu prirodu upućujemo zahvalnost i želimo uspeh u nadolazećoj 2015 godini.

Нема коментара:

Постави коментар