среда, 19. август 2015.

DRAGI GOSTI

I DANAS SMO IMALI DRAGE GOSTE. 
Predstavnici UNIJE POSLODAVACA VOJVODINE, Gospođa Miljana Stojšič Stojanovska i Gospodin Stanko Krstin. Posle obilaska prostora u ZELENOJ KUĆI razgovarali smo o saradnji UNIJE  i KOMŠIJA.Razgovarano je o modalitetima saradnje kao i o tome kako poslodavce upoznati sa izmenama zakona o upravljanju otpadom.
Prvog Jula 2015 g. je potpisan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji između UNIJE i Komšija. Naime, zakon o upravljanju otpadom Republike Srbije ZAHTEVA od poslodavaca da reciklabilni otpad preda OVLAŠĆENOM sakupljaču te da od njega dobije DOKUMENAT O KRETANJU OTPADA. Mala preuzeće su u obavezi da nadležnom ministarstvu dostavljaju izveštaj jedan puta godišnje a srednja preduzeća kvartalno. 
ZA NE POŠTOVANJE ODREDBI ZAKONA ZAPREĆENE SU DRAKONSKE KAZNE.
"KOMŠIJA" je ovlašćeni sakupljač opasnog i neopasnog otpada na teritoriji APV. Naša velika prednost je što prikupljamo širok spektar rec. otpada ( sijalični, električni, elektronski, metalni, papirni, plastični, gumeni otpad kao i pet, alu,staklenu i metalnu ambalažu) dok su drugi sakupljači usko specijalizovani. Konkretno, umesto pet -šest ugovora o saradnji, poslodavcu je dovoljan ugovor sa ug "KOMŠIJA". 
NE BACAJ RECIKLIRAJ 
POZOVI 064 310 13 15 

Нема коментара:

Постави коментар