петак, 30. јануар 2015.

КОМШИЈЕ У ПЛАТИЧЕВУ


Основна школа "МИЛИВОЈ ПЕТКОВИЋ ФЕЋКО" из Платичева и удружење "КОМШИЈА" из Петроварадина зајенички организују акције НЕ БАЦАЈ РЕЦИКЛИРАЈ ПОЗОВИ 064 310 13 15
и ОД КОМШИЈА ДЕЦИ.
Ученици школе у сарадњи са наставним особљем у свом насељу прикупљају сијалични, електронски и амбалажни отпад са циљем да спрече насатајање дивљих депонија.
КОМШИЈЕ у ЗЕЛЕНОЈ КУЋИ у Петроварадину у Прерадовићевој улици бр.79 прикупљају од људи добре воље: одећу,обућу, играчке, школски прибор, средства за хигијену и СЛАТКИШЕ.
До сада смо прикупили нешто књига и играчака .Позивамо све људе добре воље али и друштвено одговорне фирме да се прикључе овој акцији. Наш контакт телефон: 064 310 13 15
Удружење ће део средстава добијених од рециклера употребити за набавку спортских реквизита које ће поклонити ученицима основне школе у Платичеву.
Амбалажни отпад удруженје предаје на даљњи третман фирми GREENTECH .

Екипа ЈУТАРЊЕГ ПРОГРАМА  РТВ је посетила ЗЕЛЕНУ КУЋУ и направила прилог о нашим акцијама . На овај начин је пружила подршку нашим активностима. Радио телевизија Војводине већ пуних десет година прати и подржава рад удружења КОМШИЈА.
У име свих чланова и симпатизера  упућијемо им једно велико ХВАЛА.


ОБАВЕШТАВАМО све љубитеље живитиња да  06. 02. удружење за заштиту животиња СПАНС у  ЗЕЛЕНОЈ КУЋИ организује дружење са кућним љубимцима. Свако ко има жељу и могућност може донети и поклонити храну и опрему за кућне љубимце на адресу :
Прерадовићева 79  у  Петроварадину.
Удружењима  грађана која желе да организују неку акцију уступамо наш простор без накнаде.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Е часопис НЕ БАЦАЈ РЕЦИКЛИРАЈ тражи сараднике. 
Пишите, цртајте, снимајте, ПОШАЉИТЕ !!
Е - маил:   ugkomsija@gmail.com
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Нема коментара:

Постави коментар