недеља, 1. март 2015.

БЕЗ ТЕЖИХ ПОСЛЕДИЦА

 УЗАЛУД МИ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ ПОНАВЉАМО ДА СЕ НЕ СМЕМО НЕОДГОВОРНО ПОНАШАТИ ПРЕМА ОКОЛИНИ И СВОЈИМ КОМШИЈАМА. Не ретко срећемо децу де се мачују са неоским сијалицама или баште украшене тим сијалицама. Све проблеме решавамо  по оној "НЕКА ОНИ РАЗМИШЉАЈУ, ПЛАЋЕНИ СУ ЗА ТО. Јесу ли плаћени да гину због нечијег немара? Хвала богу, овај пут није било тежих последица. А следећи пут ? ? ? 

      НЕ БАЦАЈ  РЕЦИКЛИРАЈ      ПОЗОВИ 064 310 13 15    

ТЕК ДА СЕ ЗНА: Казна за одлагање опасног отпада( види слику испод) за правна лица износи МИЛИОН ДИНАРА. 

                                                                            

  КОЛИЧИНА ЖИВЕ У СИЈАЛИЦАМА ОДБАЧЕНИМ У КОНТЕЈНЕР ЈЕ ДОВОЉНА ДА ОДРАСЛОГ ЧОВЕКА ПОШАЉЕ У БОЛНИЦУ.
Радници "Чистоће" пуштени на кућно лечење
НОВИ САД -РТВ
Четворица радника ЈКП "Чистоћа" из Новог Сада, који су збринути на Институту у Сремској Каменици због респираторних проблема после удисања опасних материја, осећају се добро и пуштени су на кућно лечење, саопштено из вечерас из тог предузећа.
У саопштењу се наводи да је неке од радника током вечери посетио помоћник градоначелника Новог Сада задужен за комунални систем и енергетику Драган Божић 
        НЕ БАЦАЈ РЕЦИКЛИРАЈ      ПОЗОВИ   064 310 13 51       
"Апелујем на грађане, али и на све оне који у свом послу из неког разлога користе токсичне или опасне материје, да их никако не одлажу у контејнере. Захваљујући срећи, али и брзој реакцији радника Чистоће ни они, али ни други грађани Новог Сада нису доведени у већу опасност", рекао је Божић.
Он је додао да се нада да ће полиција пронаћи одговорне за тај инцидент и да се такве ситуације више неће понављати.

Нема коментара:

Постави коментар